Tiedot on konvertoitu Tullin/Verottajan julkaisemista taulukoista sivuilla https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/auto/autoverotus/autoveron_maara/taulukoita_ajoneuvojen_sovelletuista_ve/

Valitettavasti viranomaisten data ei ole täysin puhdasta.
Näin ollen datan konvertoinnissa on pyritty korjaamaan eri kirjoitusasuilla ja tyyleillä tallennettuja automerkkejä yhdeksi ja samaksi automerkiksi (esimerkkinä viranomaisten "keksimät uudet automerkit" "M-B", "MB", "MERCED-BENZ", "MERCEDES", "MERCEDES BENZ", "MERCEDEZ BENZ" ja "MERCEDEZS BENZ" on korjattu kirjoitusasuun "MERCEDES-BENZ" tai vaikkapa "CONTEMPORARY" on korjattu merkiksi "AC").

Automalleissa on jo niin paljon variaatioita, ettei vastaavaa korjausta ole edes yritetty tehdä, esimerkkinä kuvassa näkyvät eri lailla kirjoitetut versiot Mercedes-Benz GLE 500 e hybridimallista (vinkkinä: hae Tarkka haku -toiminnolla niin, että valitset automerkiksi Mercedes-Benz ja Malli -tekstikenttään "GLE 500"):

Toisena esimerkkinä Mercedes-Benz GLC:n hybridimalli (vinkkinä: hae Tarkka haku -toiminnolla niin, että valitset automerkiksi Mercedes-Benz ja Malli -tekstikenttään "GLC 350"):

Vastaavasti silmäänpistäviä kirjausvirheitä löytyy myös ajettujen kilometrimäärien, verojen/veroprosenttien ym. osalta. Kaikki, joissa ajokilometrit ovat yli miljoonan, on korjattu arvoon 1001thkm, koska todellisia kilometrejä ei ole voinut mistään päätellä, ja jotta tilastot ja keskiarvot eivät vääristyisi.

Käytettyjen autojen tiedot ovat 2016 vuodesta alkaen. Viimeisin tieto datasisällöstä löytyy sivun alaviitteestä.

Autoa tuovien mielenkiinto kohdistunee uusimpiin veropäätöksiin, joten vanhempi data on mukana enemmänkin "mielenkiinnosta" ja yleiskuvien muodostusta varten. Tästä johtuen hakutulosten taulukon oletusjärjestys on uusimmasta päätöksestä vanhimpaan.

Mikäli havaitset automerkkien osalta "uusia", ei-olemassaolevia automerkkejä, olethan ystävällinen ja ilmoitat niistä niin korjaamme ne. Kuten edellä kerrottu, automallien osalta emme korjauksia pysty toteuttamaan, koska niissä on valtavasti variaatioita.